Zorgen voor verkeersveiligheid.
Wij doen niet anders.

Wij zijn jouw partner in verkeersmaatregelen. Dagelijks zorgen wij met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. Je kunt ons tegenkomen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Een greep uit ons klantenbestand:

Alles onder één dak, Geef het uit handen.

Samenwerken met Verkeer Centrale Nederland betekent werken met korte lijntjes. We communiceren op een informele doch efficiënte en heldere manier met jou als opdrachtgever. Je hebt één aanspreekpunt, zodat je altijd weet bij wie jij terecht kunt. Maar ook intern zijn de lijntjes kort. Dit zorgt voor een vlot verloop van jouw project, zowel in de voorbereiding als de uitvoering.

Onze kernwaarden

  • 24/7 bereikbaar

  • Altijd vakkundig en flexibel

  • Snel en duidelijke communicatie

Van A tot Z geregeld

Wij organiseren alles op het gebied van verkeersveiligheid. Van advies tot vergunning, van verkeersplan tot aan verkeersregelaars en van tijdelijke bebording tot permanente bebording. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig.

Wij houden korte lijnen met onze opdrachtgevers wat zorgt voor een duidelijk en soepel verloop in zowel de communicatie als het project. Onze eigen verkeersspecialisten schrijven het verkeersplan.

612

Verkeersplannen in 2023

1300

Opdrachten in 2023

30

Medewerkers

Maak kennis met jouw project team

Met een deskundig oog naar elke situatie

Onze verkeersspecialist is kundig in het uitwerken van verkeersplannen. Tijdelijke verkeersmaatregelen worden bepaald aan de hand van de richtlijnen conform CROW 96A en B. Binnen deze richtlijnen wordt in samenspraak met jou als opdrachtgever een verkeersplan opgesteld. Dit verkeersplan is een noodzakelijk onderdeel van de vergunningsaanvraag richting Gemeente en/of wegbeheerder.

Lees meer over verkeersplannen

Veiligheid en optimale doorstroming

Onze verkeersregelaars zorgen voor een veilige en optimale doorstroming in het verkeer zodat verkeershinder wordt beperkt. Zij beschikken over ruimschootse verkeerskundige vakkennis en weten hoe weggebruikers zich gedragen. Op deze manier kunnen jouw collega’s hun werk veilig uitvoeren langs de openbare weg. Vanzelfsprekend komen onze verkeersregelaars op tijd. Weten zij wat hen te doen staat en werken zij zelfstandig, flexibel en daadkrachtig. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, zodat je zeker weet dat de verkeersveiligheid rondom jouw project goed geregeld is.

Lees meer over verkeersregelaars

Van verkeersplan tot uitvoering

Onze Vakmannen zijn verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen op jouw project. Afzettenhekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten gaan dagelijks door hun handen, ook vertalen zij het verkeersplan naar een correcte, efficiënte en veilige situatie.

 

Lees meer over verkeersmaatregelen

Een goed begin is het halve werk

Onze planners zijn de helden achter de schermen. Zij zorgen voor een efficiënte en daarmee duurzame planning. Zij nemen alle zorgen uit handen als het gaat om het plannen van jouw project.

Lees meer over onze planner Kelly

Tijd voor een bakkie en een goed gesprek

Van verkeersadvies tot uitvoering. Onze adviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw project. Met jou als opdrachtgever en met betrokken partijen worden de risico’s beoordeeld, projectspecifieke bijzonderheden doorgesproken en wordt de planning uiteen gezet. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Tijd voor een bakkie

DIRECT CONTACT?

VRAAG EENVOUDIG EN SNEL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

    Ik wil graag dat er contact met mij wordt opgenomen via:

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zie ook ons privacybeleid.