Zorgen voor verkeersveiligheid.
Wij doen niet anders.

Wij zijn jouw partner in verkeersmaatregelen. Dagelijks zorgen wij met een groot team van enthousiaste medewerkers voor een veilige doorstroming in het verkeer. Je kunt ons tegenkomen bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, grote- of kleinschalige bouwprojecten, evenementen of bij calamiteiten voor de veiligheid van weggebruikers.

Een greep uit ons klantenbestand:

Alles onder één dak, Geef het uit handen.

Samenwerken met Verkeer Centrale Nederland betekent werken met korte lijntjes. We communiceren op een informele doch efficiënte en heldere manier met jou als opdrachtgever. Je hebt één aanspreekpunt, zodat je altijd weet bij wie jij terecht kunt. Maar ook intern zijn de lijntjes kort. Dit zorgt voor een vlot verloop van jouw project, zowel in de voorbereiding als de uitvoering.

Onze kernwaarden

  • 24/7 bereikbaar

  • Altijd vakkundig en flexibel

  • Snel en duidelijke communicatie

Van A tot Z geregeld

Wij organiseren het volledige verkeersveld. Van advies tot verkeersplan. Van het plaatsen van de bebording tot het inplannen van verkeersregelaars. Van permanente bebording tot tijdelijke bebording. Van verkeersmaatregelen tot verkeersregelaars.

Wij houden korte lijnen met onze opdrachtgevers dit zorgt voor een duidelijke en soepele communicatie. Onze verkeersspecialist schrijft het verkeersplan.

Zo nemen we de complete regie bij jullie uit handen.

186

Percent increase in overall business

1300

Opdrachten in 2023

00+

Verkeersplannen in 2023

Maak kennis met jouw team

Met een deskundig oog naar elke situatie

Onze verkeersspecialist is kundig in het inteken van zijn verkeersplannen. De tijdelijke verkeersmaatregelen worden bepaald aan de hand van de richtlijnen conform CROW 96A en B. Binnen deze richtlijnen wordt er in samenspraak met de opdrachtgevers een verkeersplan opgesteld. Dit verkeersplan is noodzakelijk bij een vergunnings- of ontheffingsaanvraag die bij Gemeenten en/- of Wegbeheerders worden ingediend.

Lees meer over verkeersplannen

Veiligheid en optimale doorstroming

Onze verkeersregelaars zorgen ervoor dat weggebruikers een veilige en optimale doorstroming hebben en dat verkeershinder wordt beperkt. Zij beschikken over ruimschootse verkeerskundige vakkennis en weten hoe weggebruikers zich gedragen. Vanzelfsprekend komen zij op tijd, weten zij wat hen te doen staat en werken zij zelfstandig, flexibel en daadkrachtig. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, zodat je zeker weet dat de verkeersveiligheid rondom jouw project goed geregeld is. .

Lees meer over verkeersregelaars

Van plan naar plaatsing

onze Vakmannen Verkeersmaatregelen zijn verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals wegafzettingen en omleidingen. Afzethekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten gaan dagelijks door hun handen, ook vertalen zij verkeersplannen naar een correcte, efficiënte en veilige situaties.

Lees meer over verkeersmaatregelen

Een goed begin is het halve werk

Onze planners zijn de helden achter de schermen die zorgen voor een slimme en snelle verkeersplanning. Zij nemen alle zorgen uit handen als het gaat om het plannen van jouw verkeerssituatie. Met korte communicatie lijnen weet je snel waar je aan toe bent.

Lees meer over onze planner Kelly

Tijd voor een bakkie en een goed gesprek

Van verkeersadvies tot uitvoering. Onze adviseur verteld je graag meer over wat de mogelijkheden zijn voor jouw verkeerssituatie. Een goede uitvoering is alleen mogelijk met een goede voorbereiding. Met de betrokken partijen wordt de risicoanalyse, beheersmaatregelen, fasering en planning besproken. Verkeer Centrale Nederland draagt er zorg voor dat alle te nemen maatregelen passen binnen de vigerende regelgeving.

Tijd voor een bakkie

DIRECT CONTACT?

VRAAG EENVOUDIG EN SNEL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

    Ik wil graag dat er contact met mij wordt opgenomen via:

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zie ook ons privacybeleid.