Diensten

Verkeersmaatregelen

Offerte aanvragen

Kennis, ervaring en gediplomeerde medewerkers

Gemeenten of Provincies verplichten verkeersmaatregelen bij werkzaamheden op of aan de weg. Deze maatregelen moeten voldoen aan de ‘’Handboeken wegafzettingen’’ van kennisplatform CROW.
Wij adviseren je voor wat betreft de noodzakelijke verkeersmaatregelen rondom jouw project. Op basis van het verkeersplan gaan onze vakspecialisten voor je aan het werk. Met ons ruime assortiment en nette materialen van hoge kwaliteit kunt je bij ons terecht voor ieder project. Groot of klein. Zo kan je bij ons terecht voor tijdelijke bebording om de verkeerssituatie op jouw locatie te regelen.

Dien je verkeersmaatregelen te treffen? Verkeer Centrale Nederland beschikt over uitgebreide verkeerskundige kennis, ervaring en gediplomeerde medewerkers. Wij weten hoe verkeershinder zoveel mogelijk te beperken terwijl veiligheid voorop staat. Je kunt de verkeersveiligheid met een gerust hart aan ons over laten.

Onze Vakmannen Verkeersmaatregelen beschikken over:

  • Certificaat Vakman Verkeersmaatregelen

  • Certificaat omgaan met agressie

  • Aanstellingspas

  • VCA certificaat

Onze vakmannen beschikken naast hun veilig-werken-aan-de-weg-certificaat ook over een aanstellingspas.

DIRECT CONTACT?

VRAAG EENVOUDIG EN SNEL EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

    Ik wil graag dat er contact met mij wordt opgenomen via:

    Klik op onderstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zie ook ons privacybeleid.