Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Patrick

Bij Verkeer Centrale Nederland ben ik Verkeersspecialist. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van verkeersplannen en het fysiek plaatsen en verwijderen van diverse afzettingen en omleidingen. Ik werk al geruime tijd bij Verkeer Centrale Nederland en wat mij enthousiast maakt is mijn betrokkenheid bij het gehele proces, van tekening tot uitvoering.

Wat Verkeer Centrale Nederland voor mij uniek maakt als werkplek is het feit dat ik hier ooit ben begonnen als ZZP’er. Vanuit de beveiligingsbranche waarin ik voorheen actief was en mij enorm interesseerde in de verkeerstechniek tot zelfstandige bij Verkeer Centrale Nederland en momenteel alweer een aantal jaar in loondienst als Verkeersspecialist. Het is bijzonder voor mij om de groei van het bedrijf te zien waar ik al vanaf het begin deel van uitmaak.

Aan mijn toekomstige collega’s zou ik graag willen vertellen dat Verkeer Centrale Nederland een jong en groeiend bedrijf is, waar met een team van enthousiaste collega’s dagelijks hard wordt gewerkt aan het creëren van veilige werksituaties bij tijdelijke wegwerkzaamheden. Dit alles onder het genot van een werksfeer die bijzonder aangenaam is.

Als ik een dag van rol zou mogen wisselen, zou ik graag ruilen met Ruud. Niet alleen om eindverantwoordelijk te zijn maar ik ben ook erg benieuwd naar de manier waarop Ruud altijd zijn rust weet te bewaren. Bij Ruud zul je nooit stress ervaren, wat in mijn functie als Verkeersspecialist een zeer prettige en handige eigenschap is.

Collega van Patrick worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Ruud Jong

Algemeen Directeur

Mandy Mol

Personeel & Organisatie

Paul Doodeman

Adviseur Verkeersmaatregelen