Rioleringswerkzaamheden | Gemeente Hillegom

Verkeersmaatregelen bij rioleringswerkzaamheden in Gemeente Hillegom.

Sinds eind mei is er gewerkt aan het riool op verschillende plekken in Gemeente Hillegom. De werkzaamheden bestonden uit inspectie, reiniging en renovatie. In opdracht van aannemingsbedrijf Kumpen heeft Verkeer Centrale Nederland de diverse werklocaties voorzien van de benodigde verkeersmaatregelen.

Vanaf de voorbereiding tot en met uitvoering van de werkzaamheden is Verkeer Centrale Nederland betrokken geweest bij dit langdurige project. Hierbij kunt u denken aan advisering, het uitwerken van verkeersplannen, het inzetten van verkeersregelaars en het treffen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Een groot deel van de werklocaties waren gelegen in de woonwijken van Hillegom. Om de overlast tot het minimum te beperken is tijdens de voorbereiding rekening gehouden met de bereikbaarheid en leefbaarheid in deze wijken. Tijdens het opstellen van de verkeersplannen is bijvoorbeeld extra werkruimte gecreëerd door het reserveren van parkeervakken in plaats van het afsluiten van een volledige straat. Tevens zijn de werkzaamheden in fases uitgevoerd om (verkeers)hinder te beperken.

Ben je ook benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Offerte aanvragen