Zaanse Schans | Beroepsverkeersregelaars

Inzet van Beroepsverkeersregelaars bij de Zaanse Schans.

Na een lange tijd van afwezigheid als gevolg van COVID-19 ondersteunen wij sinds medio april ‘22 weer bij De Zaanse Schans met de inzet van Beroepsverkeersregelaars. De Zaanse Schans is een in 1963 opgerichte historische Zaanse buurt met daarheen verplaatste rijks monumentale houten gebouwen en industriemolens uit de Zaanstreek. Elke dag komen er vele bezoekers van over de hele wereld richting Zaandam om deze buurt te bezoeken.

Omdat De Zaanse Schans druk bezocht wordt, ondersteunt Verkeer Centrale Nederland met de inzet van Beroepsverkeersregelaars. Verkeer Centrale Nederland draagt zorg voor een soepele in- en uitstroom van bezoekers en zorgt voor het vrijhouden van omliggende fietspaden en wegen. Veiligheid en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel. Verkeer Centrale Nederland zorgt voor een vaste ploeg van Beroepsverkeersregelaars, dit wordt als zeer prettig ervaren.

Sebastiaan is een van onze vaste Beroepsverkeersregelaars die werkzaam is bij de Zaanse Schans. Het is alweer zo’n 4 jaar geleden dat hij daar voor het eerst kwam. Na een lange tijd van afwezigheid als gevolg van COVID-19 voelt het weer als thuiskomen vertelt Sebastiaan;  “De medewerkers van de Zaanse Schans kennen mij en onze werkwijze, dit zorgt voor een teamgevoel en werkt prettig”.

Ben je ook benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Offerte aanvragen