Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Daan

Bij Verkeer Centrale Nederland draag ik als Operationeel Leidinggevende zorg voor het naleven van de planning en het dagelijks verloop. Ik geef onder andere leiding aan mijn collega’s in de buitendienst, vraag vergunningen aan en spring indien nodig zelf bij om mijn collega’s te ondersteunen. Mijn carrière bij Verkeer Centrale Nederland begon in 2019 als Vakman Verkeersmaatregelen. Sinds oktober 2023 werk ik op kantoor in mijn huidige functie.

Wat mij enthousiast maakt, is het leuke en hechte team waarin ik werk. De verantwoordelijkheden die ik draag, het hechte team en de interessante opdrachten die wij dagelijks mogen uitvoeren maakt Verkeer Centrale Nederland voor mij uniek als werkplek. Ook zijn hier voldoende  persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zo heb ik mijn vaardigheden in leiding geven en communiceren de afgelopen periode sterk ontwikkeld.

Mijn toekomstige collega’s zou ik graag willen vertellen dat het bij Verkeer Centrale Nederland af en toe hard werken is, maar dat er voldoende ruimte is voor ontspanning. Het hechte team van collega’s maakt dat je er nooit alleen voor staat. Als ik een dag van rol zou mogen wisselen met een collega, zou dit de rol van Paul zijn, om op die manier een beter beeld te krijgen van de advies- en commerciële kant binnen onze organisatie.

Collega van Daan worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Paul Doodeman

Adviseur Verkeersmaatregelen

Ruud Jong

Algemeen Directeur

Arjan Tuin

Bedrijfsleider