Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Mandy

Wat leuk dat je een kijkje op onze website neemt! Mijn naam is Mandy Mol en ik ben Management Assistente bij Verkeer Centrale Nederland. Een groeiend bedrijf waar voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Zo ben ik zelf 4 jaar geleden gestart als allround kantoor medewerker, werd ik daarna planner en kreeg ik vanuit daar de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen. Via Verkeer Centrale Nederland heb ik de opleiding tot Human Resource Management A gedaan. Waardoor ik nu in mijn functie als Management Assistente een groot deel van personeelszaken en organisatie op mij mag nemen.

Samen met mijn collega’s zorgen we dagelijks voor een veilige doorstroming in het verkeer. Iedereen op zijn eigen manier en op zijn eigen kunnen. Een heerlijk divers team, daar hou ik van! Bij Verkeer Centrale Nederland krijg je kansen en dat maakt het uniek om hier te werken. Mijn volgende ambitie is dan ook om verder te blijven leren en ontwikkelen. Zo lijkt het mij leuk om de opleiding Human Resource Management B te gaan volgen of een opleiding waar verschillende gesprekstechnieken aan bod komen. En toch als ik een dag met een collega mocht ruilen, zou ik kiezen voor Patrick. Het lijkt mij leuk om mij vast te bijten in projecten en daarvoor verkeersplannen op te stellen. Het contact met klanten onderhouden en dichtbij de uitvoering te zitten. Je werk werkelijkheid zijn worden. Een enorme verantwoordelijke rol, tof toch!

Neem jij een kijkje op onze website om wellicht bij ons team aan te sluiten? Schroom niet, en kom gewoon eens gezellig langs voor een kennismaking. De koffie staat altijd klaar! Oh en weet je? Een dagje meedraaien met een van onze collega’s kan altijd, zo krijg je een kijkje in onze keuken.

Bij Verkeer Centrale Nederland is het soms hard werken, maar we doen het samen als één team. En daarom vinden we het gezellig om op vrijdag middag de frituurpan aan te zetten en met zijn allen terug te kijken op een geslaagde werkweek en een goed begin van het weekend! Een borrel erbij? Tsja, dat mag natuurlijk ook, maar kom dan wel op de fiets!

Collega van Mandy worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.