Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Kelly

Vanaf mijn start bij Verkeer Centrale Nederland op 1 juli 2022 ben ik werkzaam als Planner. Mijn taken omvatten voornamelijk het plannen van onze verkeersregelaars, het onderhouden van klantcontact en het bijhouden van de urenregistratie.

Wat mij enthousiast maakt is de dagelijkse variatie in het werk en uitdaging in het succesvol plannen van alle opdrachten (meer dan 1300! in 2023). Verkeer Centrale Nederland is voor mij een fantastische werkplek met een hecht team van collega’s waar iedereen zijn steentje bijdraagt en elkaar ondersteuning biedt. Korte communicatielijnen zorgen voor duidelijkheid en begrip. Ook heb ik in mijn tijd bij Verkeer Centrale Nederland mijn communicatieve- en administratieve vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Aan mijn toekomstige collega’s wil ik vertellen dat je hier als individu van harte welkom bent. Eigen inbreng en initiatief worden erg gewaardeerd en er is ruimte voor persoonlijke groei. De onderlinge sfeer is goed waardoor het werken bij Verkeer Centrale Nederland aanvoelt als een warm bad.

Als ik een dag van rol zou mogen wisselen, zou ik graag ruilen met een van onze vakmannen buiten. Ik zou dan graag eens willen ervaren hoe het is om de diverse wegafzettingen te plaatsen en het fysieke aspect van het werk te beleven. Deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn eigen functie als planner.

Collega van Kelly worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Patrick Doodeman

Verkeersspecialist & Werkvoorbereider

Koos Jong

Operationeel Directeur

Mandy Mol

Personeel & Organisatie