Verkeer Centrale Nederland is trots op haar klanten en ging daarom langs bij P&K Kraanbedrijf.

In het gloednieuwe pand aan De Bree in Enter zit Kraanbedrijf en Transportservice P&K gevestigd. Een groot familiebedrijf die zich dagelijks bezighoudt met de inzet van mobiele kranen. Met een ruim assortiment van 25 kranen en 10 kraanauto’s kunnen zij bij iedere gewenste hijsklus een kraan met ervaren machinist leveren. Dit doen zij door heel Nederland.

Commercieel Directeur Rein Kotte vertelt vol enthousiasme over het familiebedrijf. Het bedrijf is ontstaan doordat de 2 vrienden Gerrit Plas en Hans Kamphuis beiden op een kraan hijsklussen verrichtten voor bedrijven in omgeving Rijssen. Door mond op mond reclame werd de vraag al snel  groter dan het aanbod. Daarom werd er geïnvesteerd in een ruimer assortiment en groeide het bedrijf uit tot inmiddels 58 man personeel. Rein maakt zelf pas sinds 3 jaar deel uit van dit familiebedrijf maar kent door 24 jaar rijervaring op de kraan alle kneepjes van het vak. Van het leveren van rijplaten tot het plaatsen van zorgunits, Rein weet precies welke kraan voor welke hijsklus nodig is.

Verkeer Centrale Nederland ondersteunt P&K Kraanbedrijf tijdens werkzaamheden op of aan de weg waarbij tijdelijke verkeersmaatregelen noodzakelijk zijn. Het aanvragen van een vergunning, opstellen van een verkeersplan, het toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen of inzet van beroepsverkeersregelaars, P&K Kraanbedrijf heeft hier geen omkijken naar.  Verkeer Centrale Nederland ontzorgt P&K Kraanbedrijf volledig op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

“Verkeer Centrale Nederland ontzorgt ons volledig, afspraak is afspraak”

Rein Kotte

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur verkeersmaatregelen.