Van bouwgrond naar woonwijk

Als projectontwikkelaar of woningcorporatie die betrokken is bij het bouwen van een nieuwe (woon)wijk, ben je ongetwijfeld bekend met de uitdagingen die komen kijken bij het beheren van verkeer in de voorbereiding, tijdens de bouw en na afloop als de (woon)wijk eenmaal klaar is. Hier komt Verkeer Centrale Nederland in beeld. Wij bieden het complete pakket aan verkeersoplossingen, vanaf de eerste schop in de grond tot aan afronding van de gloednieuwe woonwijk.

Fase 1: Bouwen met zorg

Bij de aanleg van nieuwe (woon)wijken is een veilige bouwomgeving cruciaal. Verkeer Centrale Nederland neemt u deze zorg uit handen door te voorzien in professionele (tijdelijke) verkeersmaatregelen die de bouwplaats veilig en overzichtelijk maken én houden. Indien nodig staan ook onze gecertificeerde beroepsverkeersregelaars paraat om het verkeer te begeleiden, zodat de bouwwerkzaamheden vlot verlopen en de doorstroming op het omliggende wegennet gewaarborgd is.

 

Fase 2: Orde in de wijk

Wanneer de nieuwe wijk vorm begint te krijgen is het essentieel om de overgang van een tijdelijke- naar een permanente verkeerssituatie vlekkeloos te laten verlopen. Verkeer Centrale Nederland neemt ook hier de leiding. Van snelheidsbeperkingen tot een duidelijke routeaanduiding, wij zorgen ervoor dat de verkeersmaatregelen in de nieuwe (woon)wijk niet alleen voldoen aan alle vereisten, maar ook bijdraagt aan een veilige- en georganiseerde leefomgeving voor de toekomstige bewoners.

Waarom Kiezen voor Verkeer Centrale Nederland?

  • Compleet Pakket: Wij bieden een alles-in-één oplossing, vanaf de eerste bouwfase tot aan de uiteindelijke bebording in de nieuwe (woon)wijk.
  • Gecertificeerde Professionals: Onze beroepsverkeersregelaars zijn gecertificeerd en ervaren, waardoor ze efficiënt en effectief het verkeer kunnen begeleiden.
  • Wet- en Regelgeving: Wij zorgen ervoor dat alle te nemen tijdelijke- en/of permanente verkeersmaatregelen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, waardoor je geen zorgen hebt omtrent juridische complicaties.
  • Efficiëntie en Betrouwbaarheid: Vertrouw op onze expertise om de verkeerssituatie te optimaliseren, zowel tijdens de bouw als na afronding van een gloednieuwe (woon)wijk.

Kom in contact!

Met Verkeer Centrale Nederland haal je een betrouwbare partner in huis die de volledige regie neemt over het verkeersmanagement, zodat jij je kunt richten op het bouwen van een prachtige nieuwe (woon)wijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw project!

Tijd voor een bakkie?