Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Koos

Als operationeel directeur bij Verkeer Centrale Nederland houd ik mij vooral bezig met het toezicht houden op en meewerken aan de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie. Ik ben hier werkzaam sinds de oprichting. Wat mij enthousiast maakt, is het streven naar gemeenschappelijke doelen als een hecht team.

Verkeer Centrale Nederland onderscheidt zich voor mij als werkplek door de samenwerking in ons team. De positieve sfeer en de talloze groeimogelijkheden maken deze plek bijzonder waardevol.

Binnen Verkeer Centrale Nederland heb ik verschillende vaardigheden ontwikkeld, met name op het gebied van leiderschap, het overzien van het grotere plaatje en effectief leidinggeven.

Aan toekomstige collega’s zou ik vertellen dat werken bij Verkeer Centrale Nederland niet alleen draait om de uitvoering van taken, maar ook om het bouwen van een positieve en stimulerende werkomgeving. Er zijn hier tal van kansen om te groeien en bij te dragen aan het succes van het team.

Als ik een dag van rol zou kunnen wisselen met een collega, zou dat ongetwijfeld met Daan zijn. Samen werken we eraan om alles duidelijk en goed georganiseerd te krijgen, wat me een voldaan gevoel geeft als bijdrage aan het team.

Collega van Koos worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Ruud Jong

Algemeen Directeur

Daan Kuin

Operationeel Leidinggevende

Paul Doodeman

Adviseur Verkeersmaatregelen