Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Paul

Als Adviseur Verkeersmaatregelen heb ik de eer om vanaf 2021 deel uit te maken van dit fantastische team. Mijn enthousiasme wordt keer op keer aangewakkerd door tevreden klanten, want wat is er nou mooier dan een op het oog ingewikkeld project soepel te laten verlopen?

Wat deze werkplek voor mij echt uniek maakt, is de mate van zelfstandigheid en vrijheid die je hier krijgt. Ik heb een achtergrond in de koffiebranche wat mij heeft gevormd maar hier bij Verkeer Centrale Nederland heb ik mijn kennis en vaardigheden verder uitgebreid, met name op het gebied van permanente verkeersvoorzieningen en administratie.

Wat het werken bij Verkeer Centrale Nederland voor mij extra bijzonder maakt, is niet alleen de vrijheid in mijn functie maar ook vanwege de geweldige collega’s waarmee ik dagelijks mag samenwerken. De sfeer is hier buitengewoon prettig en samenwerken gaat moeiteloos.

Als je mij zou vragen om een dag van rol te wisselen binnen Verkeer Centrale Nederland, zou ik eerlijk gezegd antwoorden dat ik liever gewoon mijn passie volg: het adviseren. Laat mij maar doen waar ik goed in ben en ik zorg dat onze klanten tevreden zijn. Dat is waar ik energie van krijg en wat me elke dag met een glimlach naar mijn werk doet komen.

Collega van Paul worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Maak kennis met ons team

Daan Kuin

Operationeel Leidinggevende

Patrick Doodeman

Verkeersspecialist & Werkvoorbereider

Koos Jong

Operationeel Directeur