Over ons

Samen veilig in het verkeer

Over Yasmila

Op 1 december 2023 ben ik met veel enthousiasme als Marketeer gestart bij Verkeer Centrale Nederland. Mijn doel hierin is ervoor zorgen dat Verkeer Centrale Nederland goed vindbaar is voor zowel potentiële klanten als enthousiaste collega’s. Het is een taak waarin ik dagelijks werk aan het vergroten van onze zichtbaarheid en het creëren van nieuwe kansen.

Wat Verkeer Centrale Nederland voor mij uniek maakt, is het feit dat we een relatief klein maar snel groeiend bedrijf zijn met een buitengewoon hecht team. De mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het inbrengen van ideeën zijn enorm.

Bij Verkeer Centrale Nederland heb ik enorm veel vertrouwen gekregen in mijn vaardigheden. De grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt ruimte voor creativiteit, vooral omdat marketing voortdurend verandert en ik mezelf hierin voortdurend moet blijven bijscholen.

Aan toekomstige collega’s zou ik willen vertellen dat je bij Verkeer Centrale Nederland terechtkomt in een ultiem warm bad. Collega’s zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt en dat er een prettige werkomgeving is waarin iedereen wordt gewaardeerd.

Als ik een dag van rol zou mogen ruilen met een collega, zou dat waarschijnlijk met Koos of Daan zijn. De afwisseling tussen het kantoor- en fysiek werk lijkt mij de perfecte combinatie voor een werkdag. Bovendien zou het ook nog eens voor wat extra spierballen kunnen zorgen.

Collega van Yasmila worden?

Zorgen dat Nederland blijft rijden. Dat doen wij.

Maak kennis met ons team

Koos Jong

Operationeel Directeur

Mandy Mol

Personeel & Organisatie

Daan Kuin

Operationeel Leidinggevende